_DSC9211-2.Mobilen

Göteborg!

Evangelisation i korsningen Korsgatan-Kungsgatan i Göteborg Evangelisation i korsningen Korsgatan-Kungsgatan i Göteborg


Jag planerar redan för att återvända till Göteborg. Den Helige Ande manar mig. Hur kan jag vara så säker på det? Därför att det är hans otroliga värmes glöd i mig och jag säger som Paulus; Jag rådfrågar/-de ingen.

Men är inte det att gå över ån efter vatten, Thommy? Du har ju ditt fält i Stockholm... Det är helt rätt formulerat men lika fel sagt. Jag ska dit och det är lika angeläget. Hur, när och varför - det vet inte jag. Bara att. Då gör jag det. Jag ska dit. Jag blev inte färdig där.

Vi får se om det blir i slutet av denna månad eller nästa. Men jag planerar att vara framme en fredag morgon. Människorna brukar ses vid 10.00 tiden och framåt, så det är en bra starttid. Då handlar det om att stå där fram till klockan 18.00 -19.00 på kvällen åtminstone. Sedan hem på lördagsmorgonen.

Man ska följa Herrens maning! Detta är en sådan. Jag känner igen den. Gud vare lov!

Jag får återkomma till datumen längre fram och när jag kan få utföra ett rejält dagsverk i min födelsestad Göteborg.

Detta går inte att förhindra.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln