_DSC9211-2.Mobilen

Om Herren talar, vem skulle då inte profetera?

"Det är slut på bekvämligheten som vi känner den." Starka ord. Orden och meningen kommer inte slarvigt översatt från hebreiskan till vårt modersmål. Meningen kommer från Sveriges överbefälhavare Micael Bydèns (ÖB) mun. Jag tror inte han säger detta för att få ytterligare försvarsanslag. Den svenska militären får så mycket ekonomiskt bistånd nu ändå, att det istället är växtvärken man har att brottas med på kort sikt och inte bristen på omedelbart kapital. Vi står inför krig. Bombplan och missiler kommer att vina genom luften!

Jag kommer inte vidareutveckla detta mer än så. Det här forumet har i flera år varnat för ett förestående krig. Då hade Ryssland ännu inte invaderat det ukrainska fastlandet. Det är inte jag som profeterar. Guds röst har för länge sedan varnat det svenska folket. Men vi backar inte in i framtiden. Vi föses samtidigt som vi paniskt springer rätt in i den.

På torsdag vill jag gå ut på stan för att dela ut traktater om Jesus igen. Det är viktigare än någonsin. Jag skulle ha gått ut i fredags men jag fick äntligen ordning på inspelningen till YouTube @thommyjakobsson och min förkunnelse där, så jag prioriterade det istället. Det handlar om att utvidga platsen. "Utvidga platsen för din boning, spänn ut tältdukarna som du bor inunder och spar inte. Förläng dina tältlinor och gör dina tältpluggar starka." ( Jesaja 54:2 )

Mina vänner, jag har för avsikt att i mitten på nästa månad spela in mitt nästa studium av Apostlagärningarna och där efter en inspelning per månad. Det tror jag är en lagom periodicitet. I Nya Jerusalem ska träden ge skörd tolv gånger om året. Kan du tänka dig? Den Helige Ande är redan igång och "talar in i mig". Det kan låta märkvärdigt och självupptaget. Men jag har stor erfarenhet av mitt eget tankeliv. Det följer som hos de flesta människor ett resonerande fram och tillbaka i en inre dialog med sig själv. Men det här är något annat. Det är levande ord!! Sådana kan inte jag prestera. Gud vare lov! Så jag kan känna av skillnaden.

Bed till Herren att han väcker upp fler arbetare till sin stora skörd. Ställ dig till förfogande. Gör något för Herren så kommer han att leda dig. Min pastor, som nu är hemma hos Herren, han sa vid ett tillfälle; "Det är bättre att man börjar gå i en riktning även om man måste korrigera den senare, än att inte gå alls. Herren leder den ödmjuke rätt! " Det är så sant. Många jag har uppmuntrat att gå ut med traktater om Jesus säger att de inte törs. Då är du rätt ute. Den som kan själv har Herren mindre nytta av. Kraften fullkomnas i svaghet!

Den Helige Ande är Guds Ande. Gud är kärlek. Och kärlek kan aldrig bo tillsammans med rädsla. Kärleken driver ut räddhågan. Då blir människan också frimodig. Det är den Helige Andens adelsmärke. Gud vare lov!

Bed för detta arbete om du får en tanke över och var med. Det verkar som att den Helige Ande ord för ord, mening för mening, lägger ned vad han framdeles vill säga. De orden är det omöjligt att hålla inne.

- Det är ord av atomkraft!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln