_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisationen idag

Idag fick jag tillfälle under eftermiddagen att dela ut traktater under några timmar. Femhundra flyers blev det utdelade.

Särskilt vill jag lyfta fram två ungdomar jag fick tala med om Jesus. De var inte frälsta. Killen i paret hade en kamrat vilkens pappa var pastor, uppgav han. " Jag får kontakta honom och be att han ber för mig.", sa han när han gick. Det var ingen ironi i det. Det var ett seriöst samtal.

Ja, det låg över mig att vända i dörren när jag kom hem från mitt ordinarie arbete att gå ut på stan med evangelium idag. Men det är alltid meningsfullt att gå ut!

Be att det ska finnas ett evangelisationscenter här i Stockholm dit människor kan få samlas, dela gemenskap och få möta Gud. Vi behöver inte en ny kyrka. Vi behöver heller inte ett forum för en modernt framställd Jesus i konsertform under nattklubbsliknande former.

Vi behöver en mötesplats dit ofrälsta kan komma och möta Herren och få ett andligt hem.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln