_DSC9211-2.Mobilen

I morgon kommer Leif och hans fru till Stockholm


I morgon kommer Leif upp ifrån Smålandstrakterna för att evangelisera på stan. Det är verkligen gripande! Så i morgon efter klockan 15.00 kommer vi att träffas och dela ut flyers om Jesus.

Jag vill så gärna också visa dem var jag blev frälst och under vilket enastående arbete det skedde. Ett mönster arbete, verkligen. Det ligger bara ett stenkast ifrån korsningen där vi evangeliserar. 

I himlen finns ingen natt eller dag. Det är ständigt dag där. Herren påverkas inte heller av vare sig trötthet eller andra jordiska betingelser. Han är densamme som han alltid har varit. Därför är han alltid redo att närvara och att realisera himmelrikets verkligheter till frälsning, befrielse och till upprättelse.

Vi går i Jesu namn! Vi arbetar färdigt i Jesu namn. Vi bibehåller fältet och återkommer i tjänsten i hans namn.

Gud välsigna dig att gå ur din komfortzon. Välkommen att ge dig hän för tidens viktigaste uppgift. Att vinna själar för evigheten! 

De är det enda vi får med oss hem till Gud.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln