_DSC9211-2.Mobilen

YouTube

I dag har jag beställt en mikrofon som jag kan använda till inspelningar till You Tube. På så sätt kan jag höja kvalitén på inspelningarna. Jag måste få belysa några saker till ifrån Apostlagärningarna. Det är ett måste!!

Ja, kraften är större än budbäraren. Därför kan det ibland bli överslag i förstärkaren. Om en förstärkare har för kraftig utgång eller en megaheartz som inte står i proportion till högtalaren, då kan membranen slitas sönder strax innan ett skrän och ett brak. Rök kan uppstå och kopparspolen far rätt ut - mitt i högtalarens epicentrum! Det behövs högre watt. Ja, sånt kan ske. Den Helige Ande är full av intensitet. "Gud ger inte Anden efter mått." Ja, det är påtagligt. Men vi är mått. Men budskapet, det ber den Helige Ande aldrig om ursäkt för.

Gud vare lov! Jag ska förkunna för er om Stefanus och vi ska se på en annan mycket allvarlig sak bland apostlarna som inte är helt lätt.

Leif i Småland kontaktade mig och berättade att han delat ut traktater i Nässjö idag. Man blir så glad! Han går ensam och ställer inte in det han föresatt sig. Det är en gåva från Herren. Och åt Herren! Vi behöver flera sådana karaktärer.

Det verkar finnas så mycket som Herren vill föra fram genom den starke Helige Ande. Det trycker på! Det trycker på.

Det är svårt att sitta still.

 

Etiketter: youtube

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln