_DSC9211-2.Mobilen

Vad var det Anton Johansson sa?

Knappt hade uppgifterna kring Anton Johanssons profetia blivit påtalade igen, där han pekar ut Ryssland och Frankrike i ett anfall mot Sverige som skulle skett 1953, så fick vi ett preliminärt valresultat till EU parlamentet i Frankrike. Marine Le Pens parti Nationell samling ser just nu ut att bli det största partiet i EU. Med en brakseger. Valresultatet är så överväldigande att Frankrikes president Emmanuel Macron direkt beslutat att upplösa parlamentet i Frankrike och utlysa nyval till den 30 juni. Den politiska majoriteten är skakad i grunden.

Vad har det med en kristens blogg att göra? Frågan är verkligen retorisk. Birger Claesson fick se nya syner på 1950 talet och vårt land är gudlöst.

Scenen kan snabbt förändras. Det som profetiorna detaljerat beskriver och som kan verka långsökta - på kort sikt - kan få sina politiska förutsättningar fortare än vi anar. Nationell samling är ytterst EU skeptiska och det gynnar Ryssland. De blir en säker medspelare till både Ungern och Polens politik. EU försvagas. Vi står också inför ett val i USA där en valseger för Donald Trump med säkerhet betyder att kriget i Ukraina finansiellt lämnas åt sitt öde. Då blir Ukraina en del av Ryssland. Trump som uppvisat Natofientlighet. Organisationen vi tryggat oss till. Maktstrukturer upplöses.

Anton Johansson beskriver att det var Ryssland och Frankrike som anföll Sverige. Det kan vi omöjligen tro på idag. Men på bara en dag så har förutsättningarna förändrats. Frankrike blir politiskt mörkblått och EU är verkligen "riket blandat med järn och lera", som vi läser om i Danielsboken. Marine Le Pen har hyst nära band till Ryssland tidigare i sin högerextrema framtoning. Det kommer att sätta EU på prov, för att tyda tidens tecken.

Jag har idag läst Birger Claessons bok "Dom över Sverige" på nytt. Där beskriver Birger Claesson detaljerat hur anfallen gick till. Det står till och med att Malmö blev förskonad. Skåne, som hyser en överväldigande majoritet av Sverige Demokrater (SD) - som till och från har uppvisat en ryssvänlig hållning. Vad det nu innebär. 

Vi ska inte vara så säkra. Plötsliga omkast i den politiska världen ger mandat till en påskyndad utveckling där målet inte var det vi önskade. 

Men där profetorden förutsa, varnade och hade rätt.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln