_DSC9211-2.Mobilen

Traktatmissionen!


Traktatmission har nu legat nere i över en månads tid. Det har varit ett lidande i sig. Jag har haft oturen att få utskrivet ett blodfettlösande medel av sjukvården som jag inte har varit kompatibel med. Det har gått så långt att jag inte kunnat sätta mig eller resa mig från golvet själv utan hjälp, då fel ordination successivt hämmat funktionerna. Det har varit som att muskulaturen förtvinat och styrkan i knäna har försvunnit. Jag har gått omkring i en åttioårings kropp, rent ut sagt.

Nu har jag själv lyckats komma på vad som varit orsaken. Vår kropp handlar om biologi och det finns tydligen ingen universallösning för alla kroppar. I mitt fall har det varit statinerna i läkemedel som försvagat benen. Sviterna i knäna är dock kvar och måste rehabiliteras. En läkningsprocess. 

Men jag kommer igen! Det lovar jag. Och kanske ännu mer fokuserad att gå ensam ut med evangelium då intresset hos andra kristna att göra likadant är svalt. Det ändrar ingenting. Jag kommer fortsätta med traktatmissionen!

Jag vill också ta tag i inspelningen av del fem över Apostlagärningarna på YouTube som jag utlovat. Så nu vet ni varför "Dan dröjt vid skeppen". 

Ja, så här kan motstånd resa sig på de mest oväntade sätt och man hamnar i en kamp utan att man först lyckats definiera vad det handlar om. Ett slag, verkligen. Men Gud vare lov! Jag har goda förhoppningar att snart vara tillbaka i korsningen igen, inför levande Gud och under en öppen himmel.

Be för gatuevangelisationen. Det är en framkomlig väg!

- Gud välsigna er alla.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln