_DSC9211-2.Mobilen

Nya ansatser

Det har inte blivit någon evangelisation på flera, flera dagar under veckorna som gått. Jag har nämligen vridit sönder min menisk där på stan. Jag kan springa men inte göra de sidoförflyttningar som är oundvikliga i evangelisationen. Du vet; ska man nå människor kan man inte stå stilla. Man måste vara aktiv. 

Min löpträning som visserligen ger positiv cirkulation i knät sker nu under protest. Men det förstår du väl att jag inte kommer att ge upp här och nu!? Aldrig! Jag har provat på att leva ett meningslöst liv i konsumtionens och den allmän mänskliga hjulspårets rytm nu under några veckor - utan att kunna ge evangelium till min samtid... Gud förbjude mig!! Så jag kommer igen. Gud har en väg igenom allt. Det lovar jag. Djävulen vill sätta krokben på sina budbärare var helst de befinner sig. Men då slår Gud honom på hans egen planhalva. Så är det mig sagt. Gud vare lov för det!

Jag vill citera några meningar av A.W Tozer, en mycket omtyckt Herrens tjänare som också han har gått ur tiden. Han är alltid läsvärd. Det är meningar som han myntade över sig själv - vilket nog får anses höra till ovanligheterna. Men han ville nog statuera ett exempel. Då är det berättigat.

Jag kommer snart på benen igen. Då ska gråväder, köld och snöyra till Guds ära omsluta evangelisten i hans gärning. Det är Herrens och min omedelbara vilja. Väl mött snart där ute. Arbetet har bara, bara börjat.

" Someone may try to give me credit for something they think I have done for God - but in actuality, God is doing it through His Holy Spirit - and using me as an instrument. There is no real sense in which we are able to do spiritual work of any kind without the Holy Spirit."  

A.W Tozer

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Etikettmoln