_DSC9211-2.Mobilen

Nu till veckan

Jag skulle vilja ta med er i berättelsen om Assyriernas hot mot Jerusalem de kommande dagarna här på bloggen.

I rubriken i Jesaja bok, kapitel 36-37, så talas det om ett fruktansvärt hot. Hot kan vara nog så skrämmande och särskilt på Hiskias tid när han var kung. Det är en gripande berättelse om hur Gud grep in med himmelsk assistens. Ohh... att vi kunde lita mer på Gud i djupet av vår personlighet! Att förtrösta på honom som är så dyrbart. Det banar väg för hans stora under för oss!

På måndag kommer jag att nå ut till Stockholmarna med evangelium igen. Traktatmissionen i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan. Det finns ingen tid att förlora! Vill du vara med? Ser du tidens tecken? Gör något för Guds rike! Gör något för mänskligheten som Jesus gav sitt liv för.

Är du trängd? Då vill jag ge dig min bön. Den är så effektiv. 

"Herre, beskydda mig! Herre, bevara mig! "  

Vad innebär den bönen då du frambär den till Jesus? Jo, den innebär att du ber om hans beskydd utifrån och ett bevarande inifrån. Då vilar du i hans trygga förvar. Uttala det på morgonen. Säg det på kvällen. Nämnd det för honom jämnt och ständigt. Han bär dig!

Jag väntar inte på ryssen. Den saken vilar hos Gud. Han som vet vad vi behöver. Men jag väntar på Jesu återkomst! Han är snart här. Då skall allas ögon se honom - även de som gjort honom illa.

Under tiden vill jag mana människor att försona sig med Gud.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln