_DSC9211-2.Mobilen

Filadelfiakyrkan huserar IDOL

Sveriges kanske största frikyrkoförsamling genom tiderna, Filadelfiakyrkan i Stockholm, under Niklas Piensohos ledning, kommer i påsk och därmed långfredagen att fira sin gudstjänst i en av husets mindre lokaler. Det meddelar tidningen Världen idag. Anledningen är att TV4:s program och musiktävling IDOL har hyrt in sig i den stora kyrksalen. Påsken som av tradition är den kristna församlingens största högtid. Man tror knappt sina ögon. 

Mina vänner! Djävulen skrattar åt dem hela vägen till banken med ett utgiftstak likt kvicksand. Det går inte att stoppa. Man har byggt sin verksamhet på fel grund. Jag sörjer.

När trons folk på detta sätt saknar trons resurser, himmelens resurser och Guds välsignelser över verksamheten, då går det så här. Guds folk offrar inte längre till verksamheten. Man tror inte på Guds verk längre i sin nuvarande ledning och framtoning. Och jag förstår dem! Då får man sälja ut sina tillgångar och sina tjänster.

Vi behöver ett uppvaknande bland Guds folk. En nytändning i relationen till Jesus. Då kommer också de andra frågorna på sin plats!

Det går inte så sakta utför. Det går mycket fort utför!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln