_DSC9211-2.Mobilen

Dagens arbete

 Idag fick jag möjligheten att stå i korsningen mellan kl.10.30-16.30. Ett verkligt marathonlopp. I nästan sex timmar! Så givande, så givande! Ja, man tar ju en fikapaus också. Ja, jag fick också sällskap av Annika och Salomo som på eget initiativ hjälpte till att göra Jesus känd. Få var de som kunde komma igenom det tremaskiga fiskenät som vi utgjorde i korsningen. En vacker syn!

Mina vänner! Jag kunde fortsatt natten lång. Drivet tar inte slut och det gäller att förstå sin tid och sin uppgift. Nu är det en såningstid och så många jag fick tala med denna dag. 

Särskilt vill jag nämna två killar. Kanske i trettioårs åldern. De trodde på Jesus men var inte troende. Vilken märklig beskrivning. Men man kan tro på Gud men inte veta hur man får till en relation med Jesus. Här kommer evangelisten in i bilden för att hjälpa till! Killarna sökte frid. De sökte i droger, som de sa. "Åhh...all frid och i överflöd finns hos Jesus", fyllde jag i. Och en varaktig frid! Drogerna fördärvar era liv!

Flera jag samtalade med fick jag erbjuda att bli döpta då jag vittnade om frälsningens väg. Nu vet de vart de kan vända sig. "Så många som vår Gud kallar!"

Jag känner varje gång jag står där i korsningen ett behov av en biograf dit människor kan få komma, sitta ner och samtala, en plats där man bara kan trilla in, all vaken tid. Gud må hjälpa att en sådan plats kan få realiseras!! 

Det är glädjande när det kommer människor som självmant vill vara med och evangelisera. Det är fotstegen av glädjebudbärare. Gud ska lägga sitt därtill!

Nu väntar jag nästa tillfälle då Jesus skall göras känd. Behoven är enorma och det handlar om att stå till Guds förfogande. Han som har enormt mycket ogjort arbete i sin vingård!

Vill du vara med?

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln