_DSC9211-2.Mobilen

Uppdatering

Jag väntar just nu på att en ny sändning av flyers skall komma. Sedan går jag ut igen till gatukorningen utan tillstånd och avgifter. Det är den urbana allemansrätten när man går ensam.

För er som kan tänkas följa efter så har jag använt mig av flyers i A6 format - exklusivt matt papper. Fint är det! De kostar ca.30 öre/st. Det går säkert att få till ett bättre pris. Styvheten i pappret och formatet gör att mottagarna inte knölar ihop och kastar det. Det är bra! De viker istället ihop det och stoppar det i fickan. Jag kan rekommendera upplägget. A5 flyers i tunt utförande är otympliga, omedgörliga och lätta att knöla ihop. De blir mat för papperskorgar.

Jag kommer att lägga in några flikar i övre kanten (längst upp till höger på mobilversionen) på min hemsida med grundkunskap och vikten av att bli frälst. Och annat. Sedan håller min webbleverantör på att omforma sidan helt och hållet. Det blir spännande och se hur de lyckas med det.

Frälst är ett bra begrepp i fliken. Lika bra att både behålla det gamla "kristna fackuttrycket" men också att sprida ut vad det betyder. Det betyder kort och gott att man lämnar sitt liv till Jesus och låter honom rena själen. Det betyder att man får sin synd förlåten. Låter det abstrakt? Det är det inte. Det är ett gripande möte, kan jag berätta. Det gör Jesus på momangen när du känner och bekänner med ett uppriktigt hjärta att du har behov av det. Frälsningen är ju en hjärtesak och inte en förnuftsfråga i första hand, men vi måste naturligtvis ta beslutet genom vårt förstånd. Då förnyas också vårt sinne genom det mötet.

Det är förödande att inte bli frälst.  Ingen vill gå evigt förlorad! Det kan jag försäkra dig.

När man sedan blivit frälst, döps man och anropar Gud om ett rent samvete. Det har man redan i omvändelsen och genom frälsningen men man vill också göra ett avslut på det "gamla livet" i biblisk mening. Det sker i dopet som är en begravning av det gamla livet och en uppståndelse i ett nytt liv. Mäktiga saker!

Det kommer alltså att dyka upp texter under olika flikar i övre kant som det redan nu gör om dopet.

Evangelisationen är i en spännande fas då jag också får många fler besökare till min hemsida via mina flyers. Men som jag säger därute på stan; det är inte syftet. Verkligen inte! Mitt syfte med min hemsida är att man ska kunna få tag på mig. Och att man ska kunna be om hjälp. Jag har inget att komma med i mig själv. Men Jesus!  

Han som lämnat evangelisationens stora uppgift på entreprenad.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln