_DSC9211-2.Mobilen

Barack Obama i Stockholm

Folkmassorna försöker se en skymt av Barack Obama. Allt medan Google, Facebook, Instagram, Microsoft, Apple och alla andra inflytelserika företag över sociala medier i världen, fortsätter att kartlägga våra liv. Och de förmår kartlägga alla. Dessa företags tjänster är nödvändiga för att hålla islamistisk terrorism i schack och skydda demokratiska stater, säger den amerikanska presidenten. 

Men alltsammans verkar också fram ett antikristligt system, där en ledare får oinskränkt makt över människor och mänskligheten. Friktionen mellan västvärlden och islamistiska fraktioner är reella konflikter. Men profetiskt sett så är det bara pseudohändelser. Djävulen skall föra fram en ledare bibeln kallar för - Antikrist. Men han måste framträda så att vi människor kan acceptera honom. Han måste kunna motivera oss och ge oss anledning att ge honom vårt mandat. Han måste få fullmakt och befogenheter. Det framföder den västorienterade kontra de islamistiska ytterligheterna i sin konflikt. I högsta grad en profetisk utveckling och inte bara en politisk eller religiös konflikt.

Bibeln beskriver hur en Antikrist skall träda fram i en global och totalitär värld. Han är en ledare, en person. För 30 år sedan förstod vi inte hur massövervakningen skulle kunna gå till. Person numren verkade strukturera den saken men begränsat och ineffektivt, trots allt. Nu kan statsmakter till och med läsa dina innersta tankar. De finns alltid loggade och bandade på servrar. De inte bara registrerar det du gör, utan vet vem du är och var du finns i realtid. Vad blir nästa fas i den progressiviteten?

Bibeln beskriver att Djävulen ger två vilddjur sin makt i den andliga världen. Medan mänskligheten söker en ny världsordning som kan ge oss fred och ro i den synliga. Politisk fred och ekonomisk välfärd.  Antikrist är ingen kejsare med nya kläder. Han är en utomordentligt karismatisk retoriker och har ett förföriskt ess i ärmen. Han kan göra under och tecken. Det är kristna svaga för. Men under och tecken då det är Gud som verkar, är att Han frångår det ordinära och ställer saker till rätta efter den ordning han en gång bestämt. För även det ordinära Gud gör i sin skapelse är ett under! Under och tecken skall åtfölja de som tror. Antikrist kommer också att göra under och tecken. Mänskligheten kommer att bära upp atmosfären kring honom och ge honom de förutsättningarna. Det gjorde redan Faraos trollkarlar under Egyptens storhetstid.

Gårdagens arrangemang rymde i sig tendenser till antikristliga proportioner, Google.  

 

Etiketter: barack obama

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln