_DSC9211-2.Mobilen

Förhinder

Det är under stor irritation vi på morgonen har meddelat vännerna i Storvreta att vi i familjen råkat ut för covid. Det är bekräftat. Omständigheterna kring covid känner vi till vid det här laget.

Vi skulle åkt upp till Storvreta i morgon och träffa vännerna där. Herren har verkligen lett det så. Det är naturligtvis retsamt att i livets hårt reglerade scheman behöva skjuta upp saker på framtiden, också föraviserade utfästelser. Men vi tappar inte modet för det! Det är inte prestigen som är vår bärarm. Gud för sitt verk framåt!

Vi lever i fortsättningen av Apostlagärningarna, upplever jag, och vi ska ta upp kampen för evangeliums utbredande allt mer och mer. "Guds rike är invärtes i er ", sa Jesus. Ett märkvärdigt uttalande som vi bör ta till oss och tänka på. Det är där det ska in och upprättas i människors liv. "Ty Guds rike består inte i mat och dryck utan i rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande." (Rom. 14:17) Därav den invärtes förklaringen av Jesus.

Herren strider för oss! Det gör också vårt immunförsvar just nu som är Guds nedlagda omsorg om oss. Vi tappar inte modet vid timliga nederlag utan behåller fästet och den ställning vi har i Kristus.

Vi får se om jag kan tala in något med enkla medel på You tube under morgondagen istället och från Apostlagärningarna. Guds Ande är verksam. Låt honom få vara verksam genom dig. Hindra honom inte! Herren manar gott för de sina.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln