_DSC9211-2.Mobilen

Floden stiger!


I morgon kommer jag att gå med JESUS ut till människorna på stan. Vi står alltid på Gamlabrogatan i korsningen till Drottninggatan, ett kvarter från Hötorget. Där kommer vi att stå imorgon och dela ut traktater i Herrens tjänst.

Mina vänner och läsare! Så otroligt många som varit inne på min blogg de senaste dagarna. Floden stiger och responsen på Daniel Alms debattinlägg har varit enorm. Ett par tusen sidklick på ett par dygn. Sänd länkar till vänner och bekanta och gör arbetet känt! Det är bristfälligt men pionjärt. Ovanligt men inte helt unikt.

Många har frågat om de får vara med och stödja arbetet med evangelisation genom att swisha en gåva. Gör inte det är ni snälla. Jag bifogar alltid mitt telefonnummer i mina bloggutskick men det är inte för insamling av gåvor. Det är bara en kontakt kanal. Så vet ni det. Traktatmissionen kräver inte så stora resurser. Ni vill väl inte göra mig till en Benny Hinn som till slut flyger i eget jetplan och lever som en jordisk kung i Jesu namn - för det är klimax på att tjäna Gud och pengar samtidigt. Så förfärligt! Nej, de traktater jag delar ut självfinansieras utan bekymmer. Hur ska Kristuslivet annars bli helgjutet om inte våra medel också inkluderas? Låt mig få bli dig till ett exempel, istället. Men jag föraktar inte offerviljan. Den kommer säkert att komma till pass längre fram.

Men vill du istället be till Herren att vi får ett vardagsrum här i Stockholm, som på bilden här ovan. En biograflokal med ett cafè i entrèn så att människor kan samlas fria i Jesu namn! Ett självfinansierat "Tabernakel" med ideella insatser. Människor längtar att få vara med och komma i tjänst för Herren och fira gudstjänst tillsammans. Där kan alla också få vara med och offra till Guds verk. Jag kan föreställa mig att man behöver byta klädsel på stolar, som på bilden. Det är en kostnad. Men det blir då det.

Ja, imorgon går vi ut till människorna i Gud förut beredda gärningar. Han känner till varje mått och steg vi tar. Och jag vet redan nu hur saligt det är att gå Guds ärenden. Vad är avsikten? Att JESUS ska bli känd för människorna långt bortom all religiositet.

- Gud välsigna er alla!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln