_DSC9211-2.Mobilen

Tecken. Ett tecken!

Ett outtröttligt arbete för Jesus! Ett outtröttligt arbete för Jesus!


Idag blev det 500 traktater utdelade på stan. Lika många ark som du sprättar upp och lägger i kopieringsmaskinen på ditt jobb. Blad för blad. - Tack Jesus!

Det är så ödesdigert för mig och jag översvämmas av rapporter om tidsläget. Sveriges Överbefälhavare Micael Bydén har i en intervju med tyska RNK klart och tydligt sagt att Vladimir Putin har siktet inställt på Gotland. "Den som har kontroll över Gotland har kontroll på hela Östersjön." Jag har skrivit mycket om det under åren i detta forum. Gotland ligger bara dryga 30 landmil från Kaliningrad. Vi förstår att en invasion av ön kan ske mycket överraskande. Har du hus på Gotland!? Priserna på hus kommer att decimeras! Sälj det fort. Du blir en del av den självuppfyllande profetian. Men det ändrar inget i sak. Vi står alla inför svåra situationer framöver!

Några härliga pingstvänner från Botkyrka hälsade på mig idag. Vi stärkte varandra och jag predikade för dem i hopp om att elden skulle ta tag i dem. På så vis kan de föra den vidare genom vittnesbördet. "En enda liten glöd och elden börjar brinna." Så är det med Guds kärlek när du har fått av den.

En kvinna tog en traktat i flykten där hon passerade mig. Hon läste på lappen: "Gör bättring och låt döpa dig till Kristus! "  Jag ska döpa mig till helgen. Du är en uppmuntran för mig. Ett verkligt tecken.", fyllde hon i.

Hon fångade uttrycket utan att veta om det. Tecken och under! Det behöver vi idag! Vi behöver se Herrens hand utsträckt. Först måste vi göra upp med handhavande felen. Jag ska återkomma till dem inom kort i mitt nästa bibelstudium över YouTube. Apostlagärningarna del 6. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln