_DSC9211-2.Mobilen

18.368 sidträffar

Inom några veckor så kommer den här sidan att stängas ner. Alla texter kommer därmed också att försvinna. Men jag kommer att jobba på en annan plattform med samma domän; www.thommyjakobsson.se.

Jag vill tacka alla er som följt mig under hela tio år nu på denna plattform, ni som peppat offentligt och alla ni som vid sidan om har gett ert amen. Nu går min sida "från manna till vaktlar " in i en ny fas. Tänk!; inte mindre än 18.368 sidträffar på ett helt år. Det fyller mig med tacksamhet.

Just nu skakas USA av inre slitningar, ja, man kan faktisk tala om en konstitutionell upplösning. Under Donald Trumps mandatperiod så har flera fredsfördrag tecknats mellan Israel och arabstater. Den amerikanska ambassaden har flyttats till Jerusalem och det profetiska ordet går mot sin fullbordan. 

Vi kan förstå att det krig som Hesekiel talar om som kommer att ske i framtiden då Ryssland går in i Israel har omgrupperat stormakterna. Amerikas förenta stater som alltid beskyddat Israel syns inte till i den profetian hos Hesekiel. Israel står den dagen ensamma. De kommer att vara helt utelämnade åt Gud. Det säger oss att den kris Amerika nu är inne i bara har början.

Vi förstår då att hedningarnas tider alldeles snart är fullbordad. Natten skulle komma då ingen kunde verka. Och nog är Guds folk trängda på alla sidor redan nu.

Jag hoppas ni vill följa mig här på bloggen också fortsättningsvis.

Guds välsignelse!

 

Etiketter: hemsida24

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln