_DSC9211-2.Mobilen

Gud är verksam!

För några år sedan bad jag till Gud att han skulle stoppa den ogudaktighet som vårt land upplever. Den är i särklass. Med ogudaktigheten blir kulturen ett drivhus för synden. Ja, jag har skrivit flera gånger om det här på bloggen, "...från manna till vaktlar". Vi får be till Gud om vad vi vill. Han svarar på bön.

Jag fann i Guds ord att profeten Elia bad en bön att det inte skulle regna. Då gjorde det inte det på tre och ett halvt år. Men det står inte att Gud bad honom att tänka så. Eller att Gud initierade idèn. Har du läst om något liknande? Elia gjorde det självmant och Gud gick i god för honom. Jag fann ut att om man är i samsyn med Gud - då blir man i många stycken en verksam medarbetare till honom. Det vill Gud! All ära till honom!! Ja, det står till och med att Elia sa att det inte skulle regna igen med mindre än att han sa det! Läs fortsättningen på den berättelsen. Utvärdera den texten. Det är oerhörda saker. Elia bad landet in i nöd. 

Och nu kommer den! Prisökningen i vårt land har inte varit så hög sedan 1950-talen. Nu börjar det också skaka i finansvärlden. Vi är på väg in i en motsvarande torka. Det kommer inget gott av den. Inget.

- Men det kommer att komma mycket gott ur den!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln