_DSC9211-2.Mobilen

Segerrapport!!

Traktatmissionen i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan. Traktatmissionen i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan.


Mellan klockan 11.00 och 15.00 stod jag i gatukorsningen och spred kunskap om JESUS, idag! Ja, jag hann dela ut hela 500 flyers under den tiden. 

Det dröjde inte många minuter så fick jag tala med en pensionerad lokförare om Jesus. Han var så öppen för evangelium och han sög i sig vittnesbördet om Herren. Han fick lära sig vägen till frälsning och om dopet. Ja, det blev många fina möten och flera av dem som jag talat med tidigare under åren kommer tillbaka och det är som att hungern ökar efter andliga realiteter. Jag har flera nu som är så nära Guds rike. Arne, som jag kan nämna om är så nära Guds rike. Det är så stort! 

Johannes ropade på sin tid; "Gör bättring och låt er alla döpas till era synders förlåtelse." Johannes dop som kom att kallas för bättringens dop. Dopet som också bekräftades av JESUS. Det är frälsningens väg. " Den som tror och blir döpt, han ska vara frälst."

Jag hade två buntar flyers med mig och jag hade idag satt som mål att inte åka hem med en enda outdelad. Varför berättar jag det? För att visa på hur duktig jag är? För att visa upp min karaktär? För att visa hur träligt jobbigt och tankestyrt liv jag har, genom mitt gudsliv? Nej! Det är för att peka på att det är viktigt att Gud vet om att vi är att lita på! Och för att ge dig ett exempel. Hur ska han annars kunna sända människor i vår väg om vi följer minsta motståndets lag och avbryter så fort inspirationen dalar i takt med blodsockret? Eller av tusen andra skäl. Gud behöver pålitlighet! Aktivera dig. Res dig upp ur apatin, min vän. Följ mitt exempel. Det är en framkomlig väg. 

Sommaren för två år sedan bad jag enfaldigt och innerligt till Gud att vi skulle få dåligt väder till den 21 augusti. Vi skulle nämligen ha dopförrättning i Sickla sjö och behövde badplatsen i någon mån för oss själva. Jag läste då dagarna innan om att hösten ankommit en hel månad för tidigt. Det blev mulet väder och vi fick ha Sickla badplats nästan för oss själva och jag döpte Mimmi. Nu i år ber jag Herren att tidigarelägga våren för det är flera på väg att avgöra sig för dop! Ja, det är sant!! 

Till dig som fått en traktat idag vill jag säga:

"Du är sökt av din skapare, din Gud. Jesus kom långt före våra levnadsdagar men han lever och söker gemenskap med dig genom sin ande. Han vill lyfta din synd av dig och befria dig ifrån ditt syndaliv - som du vet plågat dig så mycket. Du vet med dig också att du är en syndare. Han vill upprätta och förvandla ditt liv! JESUS ämnar och har lovat ta hand om din synd eftersom han bar den upp på korsets trä på Golgata. Du vet; Gud har ordnat med en ny jord och himmel efter detta livet. Dit får ingen synd medfölja. Absolut inte!! Ja, det finns bara en flygplats till himlen. Det är platsen, Golgata, där JESUS dog. Där måste vi lämna av vårt syndabagage senast innan vi dör, för du får INTE ta med dig syndabagaget in i gate:en. Då kommer du inte med. Det är en bild fullt begriplig."

Jag lyckönskar dig som fått denna traktat idag. JESUS älskar dig och vill flytta in i ditt hjärta och liv! 

Vill du ha hjälp med att be dig fram till frälsning och om du vill ta ett beslut i den riktningen, så kan du kontakta mig så träffas vi och ber tillsammans för dig. Svårare är det inte.

Och har du tagit emot JESUS i ditt och vill följa honom på frälsningens väg, då ska du låta döpa dig. Jag döper dig till Kristus. Det betyder att du begraver det gamla livet och "den gamla människan" som var du och som du vill ta avstånd ifrån, kan man säga.

- Gud välsigna dig, rikligt!

PS. Jag kommer att stå i samma korsning på tisdag 14 februari förmiddag mellan kl. 11.00 och framåt. D.S


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln