_DSC9211-2.Mobilen

Rotskott

I dag har jag lagt en ny beställning på flyers. 2.000 stycken. Jag tog samma texter tills vidare och samma typ av papper, även om det är lite dyrare att köpa. Kanske inget man behöver skriva om men jag tror att en minutiös upplysning om hur jag går till väga kan inspirera andra att följa efter. 

Upplägget är också bra. De som tar en traktat vet först vad det handlar om när de sett plakatet. Stockholm har en befolkning på två miljoner, så det finns att göra. Jag har i tro sett att många gatkorsningar kommer att bli befästa på samma vis med kristna som "står där" och blir en resurs för Gud. En invasion! Hur många består en invasion av? Vet ej. Trons insikt räknar aldrig. Den litar på Gud i from förtröstan.

Men jag ska inte gå händelserna i förväg. Håll ögonen öppna och följ mig i detta. Du kommer att få se det med egna ögon.

Det står om Jesus i Jesaja profetia att han sköt upp som ett rotskott ur förtorkad jord. Trädgårdsmästaren som skiljer på hugskott och rotskott. Detta är inget hugskott.

Det är ett rotskott.

 

Etiketter: rotskott, hugskott

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Leif Backman » Var landsätts de ryska fartygen?:  ”Vill påminna om slutorden i Birger Claessons bok Dom över Sverige. "En sak bör, ..”

  • Frans » Inför 2022:  ”Jag såg på Youtube en video från 7/12-21 med Troy Black, "Russia is going to dec..”

  • Märta » "Detta måste hända"...:  ”Tack för att du låter signaler tränga sig genom vår själviska lyckotro! Var trof..”

  • Leif Backman » Kommer Ryssland invadera Finland?:  ”Under 1980-talet fällde en evangelist följande uttalande; "Om Gud kan blunda för..”

  • Märta » På väg mot ett krig?:  ”Intressant och tankeväckande! Uppfordar till att öppna "den gamla Boken" för att..”

Bloggarkiv

Etikettmoln