_DSC9211-2.Mobilen

Rotskott

I dag har jag lagt en ny beställning på flyers. 2.000 stycken. Jag tog samma texter tills vidare och samma typ av papper, även om det är lite dyrare att köpa. Kanske inget man behöver skriva om men jag tror att en minutiös upplysning om hur jag går till väga kan inspirera andra att följa efter. 

Upplägget är också bra. De som tar en traktat vet först vad det handlar om när de sett plakatet. Stockholm har en befolkning på två miljoner, så det finns att göra. Jag har i tro sett att många gatkorsningar kommer att bli befästa på samma vis med kristna som "står där" och blir en resurs för Gud. En invasion! Hur många består en invasion av? Vet ej. Trons insikt räknar aldrig. Den litar på Gud i from förtröstan.

Men jag ska inte gå händelserna i förväg. Håll ögonen öppna och följ mig i detta. Du kommer att få se det med egna ögon.

Det står om Jesus i Jesaja profetia att han sköt upp som ett rotskott ur förtorkad jord. Trädgårdsmästaren som skiljer på hugskott och rotskott. Detta är inget hugskott.

Det är ett rotskott.

 

Etiketter: rotskott, hugskott

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Etikettmoln