_DSC9211-2.Mobilen

Galleribilder tryckta på akryl

loading...

När vi var i Italien i helgen hann jag knappt fota något. Tiden var för kort. Men jag tog ändå den här bilden med cykeln lutande mot väggen, som jag tycker korresponderar fint med en annan bild jag tog i Mottola 2014. 

Bilden med träden har jag tidigare låtit printa ut i formatet 120 cm gånger 80 cm på akryl. Den hänger outtröttligt hemma hos oss. Mood i Stockholm har en butik med konst producerat på det här viset. Affären ligger på Mäster Samuelsgatan. Titta in där. Det finns flera fina alster, kan jag lova. Men man får betala tiotusentals kronor för verken. Det beror naturligtvis på höga produktionskostnader med flera produktionsled. 

Bilderna trycks bakom en tjock akrylskiva som skapar ett glansigt och fint djup i bilderna. På baksidan om bilden monteras sedan två avsedda skenor som gör att bilden kan hängas en bit ut från väggfästet. Det gör att bilden liksom svävar fritt. Mycket fint. Skulle du vilja beställa en sådan bild av mina motiv, så går det att ordna. Naturligtvis tar jag bort copyrightstämpeln som ligger på dessa bilder.

En likvärdig högupplöst bild på Yellow Korner kan kosta mellan tio - femton tusen. Men jag kan med egna motiv få fram dem för ett betydligt bättre pris. Motiv ingen annan har tagit, kan förmodas.

(klicka på bilden om den avstannat)


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln