_DSC9211-2.Mobilen

Dop på Sickla strand kl.17.00 på lördag

Det är svårt att sommartid kunna genomföra dop vid badplatser. Speciellt om det är fint väder. Vattnet är då ockuperat av badare. Vi bestämde oss därför initialt för att begränsa dopförrättningen till några få inbjudna vänner, med risk att behöva improvisera och kanske få byta plats. Då är det omöjligt att bjuda in till offentligt dop. 

Men nu ser det istället ut att vädret blir dåligt ur badsynpunkt. Tack Jesus! Jag har bett för den saken. Hösten är minst en månad för tidig. Vi får det bästa av dopväder! Det gör att vattnet troligtvis blir fritt från badgäster. Det säkerställer att vi kan ange platsen. Jag är förvissad om att vi kan genomföra dopet på Sickla strand som vi tänkt - utan att vi sedan måste bege oss någon annanstans med åskådare och deltagare i släptåg. Det hade inte gått.

Så kom och var med. Det är trosstärkande. Dop till Kristus som aldrig sker under hysch-hysch. Så var det aldrig tänkt heller. Frågan var mer av praktisk art. Men man måste kunna annonsera platsen om man bjuder in människor. Bara så.

Vi kommer att genomföra dopförrättningen vid Sickla strand klockan 17.00 på lördag. Den blir avskalad men underbar! 

Gud hör bön och vädret ser ut att bli till dopets fördel. 

- V ä l k o m m e n !
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln