_DSC9211-2.Mobilen

I morgon!

I morgon förmiddag och ett par timmar framåt kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan igen och dela ut flyers om JESUS. Välkommen dit! Jag brukar alltid skriva och annonsera om det här, dagen innan jag går ut. Jag står alltid i samma korsning nära Hötorget.

JESUS lever och han vill möta med dig, min vän! Han känner dig och älskar dig för den du är. Han vill befria dig och lösa dig från synden som bor i oss och som gör att vi går evigt förlorade utan JESUS. Synden hör till vår natur och har inget med misslyckade goda intentioner att göra, i första hand. Vi syndar för att den förför oss och den smakar bra vid första bettet. Men synd är synd och för alltid evig död med sig.

Tiden blir alltmer orolig och tryggheten för oss är alltmer bräcklig. Vi blir därför så engagerade i det som hör livet till men glömmer att livet har ett slut. Vi måste stanna upp och tänka på vårt eviga väl också. Annars går vi evigt förlorade!

Är du redo att möta Gud? Ingen synd kommer in i himlen. Därför måste vi få vår synd försonad med JESUS, som tog den på korset. Det är ett individuellt och aktivt val vi måste göra. Det är evangelium det, det glada budskapet!

Välkommen att komma förbi i korsningen imorgon! Gör dig redo för evigheten. Vill du bli frälst? Vill du bli döpt? Kontakta då mig så ska vi söka Gud tillsammans.

Du finner också flikar högst upp här på denna hemsida, där du kan läsa om Frälsningen, Dop, Andedop. Ta gärna del av dem.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Etikettmoln