_DSC9211-2.Mobilen

Onsdag den 24 november

Jag kommer att viga hela nästa onsdag till evangelisation i korsningen Gamlabro gatan/Drottninggatan. 

Det enda Gud är beroende av det är vår pålitlighet. Att vi i någon mån är att räkna med. På så vis kan den helige Ande koordinera möten med människor som söker honom. Det är helt avgörande!

Kanske någon kommer denna dag med nycklarna till biografen. Vem vet?! Det är ingen stor sak för Gud att ordna. Är det att äga en skrymtaktig tro? Var och en får pröva sig själv!  Jag vet bara att Gud vid ett tillfälle lät sol och måne stå stilla på en mans önskan. Hans makt är gränslös. Gudsmannen behövde arbeta övertid för Herren. Sådant är Herren svag för! Det var inte Mose som bar på det behovet. Det var Josua. Det är öppet för den som tror och vill gå med Gud på äventyr.

Mimmi som jag fick döpa till Kristus kontaktade mig härom dagen och berättade att hon ber för visionen om en lokal. Så gripande! Gud hör bön!!

- Väl mött där ute!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln