_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation vid IKEA

Evangelisation på IKEA:s parkering Evangelisation på IKEA:s parkering


Idag har jag varit och evangeliserat på IKEA parkering i Barkarby, här i Stockholm. Förekomsten av Coronaviruset gör att man både får vara försiktig med andra och med sig själv. 

Tänk vad oslagbart det är med flyers, egentligen! Man renodlar evangelium och sätter det på pränt med ett budskap det kan ta åratal att få fram i en daglig gemenskap, som på arbetsplatserna. Men här kan man gå rätt på sak på ett helt annat sätt. Så viktigt att påminna om Jesus och ett liv efter detta.

- Så, välkommen alla ni som letat er in här på min hemsida!

Jag har inte något mer att säga om biografen som jag är säker på kommer att dyka upp här i Stockholm. Där ska vi ha en neutral plats för evangelisation. Gud bor inte i en kyrka eller i en lokal men en biograf eller teaterlokal är en bra plats att samlas i. Men tiden är inte inne ännu. Jag har döpt lokalen till Tabernaklet, då jag tycker det ligger en sådan fin tanke bakom det begreppet. Tabernaklet!

Välkommen att följa mig här på sidan.

Några har frågat mig vilka jag tillhör eller representerar. Jag är ensam - än så länge, men har många vänner som förstår behovet och stöder mig i detta. 

Tabernaklet är inte en privat angelägenhet. Det är Guds rikes angelägenhet!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln