_DSC9211-2.Mobilen

Vilken dag!

Gamlabrogatan - där jag blev frälst. Kvarteret Boken. Bibeln - den gamla boken. Gioia betyder glädje på italienska. Frälsningsglädje! Copyright Foto Thommy Jakobsson Gamlabrogatan - där jag blev frälst. Kvarteret Boken. Bibeln - den gamla boken. Gioia betyder glädje på italienska. Frälsningsglädje! Copyright Foto Thommy Jakobsson


I dag blev det fem hela timmar på stan. Vilken tillfredställelse att ha fått nå 1000 personer med påminnelsen om Jesus! Ja, jag skriver det med siffror. Det kommer en skörd! 

En såningsman har sällan några frukter med sig hem efter sådd. Det har man vid skördetid. Det är en åkerman mer än väl medveten om. Grodden eller Guds ordet som överlämnas åt den inneboende processen i människorna. Guds ord som är levande! Gud ska ge växt. Människor ska bli frälsta!

Gud välsigna dig som mötte mig i korsningen vid Gamlabrogatan nära Hötorget idag. Det är där jag brukar stå. Jesus känner din situation så väl. Gå i bön till honom. Han förmår hjälpa dig och ge dig av sin glädje och frid. Vill du ha hjälp i bön? Hör av dig. (Jag brukar meddela på denna sida när jag kommer att stå i korsningen.)

Nu ser jag fram emot nästa gång då jag får möjlighet att göra det som är det absolut viktigaste just nu. 

Att vinna människor för evigheten.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln