_DSC9211-2.Mobilen

Jag har ett uppdrag till dig!

Hela dagen idag har det återkommande kommit till mig att skriva till dig som är kristen och läser det här. 

Orsaken, du kristne, till din ökenvandring beror på att du inte har Guds påtagliga välsignelse över dig. Du måste börja bekänna din tro. Himlen väntar på att få ösa sitt välbehag över ditt liv, men du bekänner inte Jesus inför människor. Det är väldigt allvarligt och förödande för dig.

Börja din egen självhjälp så ska du se att välsignelser kommer att välla över dig! Imorgon ska du säga till den första människan du möter som du inte känner: "Jesus älskar dig!" Det klarar du av. Om många gör så kommer det att ske små förändringar som kommer öppna upp himlens fönster över oss. Hur ska himlen kunna bistå oss om vi inte uträttar något för Jesus?

Du vet att en bil som stått still länge kan inte starta hur fungerande den än är. Strömmen i batteriet blir utdraget. Hjälpströmmen! Vad kan man göra då? Man kan skjuta den nedför en backe och när man fått upp lite styrfart lägga i en växel och släppa upp kopplingen. Då startar bilen! Sedan får man köra lite för att ladda batteriet.

Sluta att fortlöpande konstatera att Jesus inte kommer till dig eller att du känner att du inte blir välsignad till din inre människa. Du har själv stängt till flödet i ditt liv. Vi ska bryta detta mönster. Vi ska resa oss upp och samarbeta med Gud. Vi ska nå människor den sista tiden med kunskapen om vägen till honom genom Jesus. Det vill Gud. Den helige Ande har så mycket att ge men det beror också på oss. Jag har själv provat detta och det är väl beprövat. Det fungerar. Himlen kommer inte tveka en sekund att ösa sitt välbehag över dig.

- Gud välsigna dig.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln