_DSC9211-2.Mobilen

Torsdagen den 9 mars

På torsdag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan igen ( från kl. 10.00 och ett par, tre timmar framåt ) och dela ut traktater om JESUS. 

Beslutet att överlämna sitt liv i JESUS händer ligger hos varje enskild människa. Men det behövs att påminna människor som inte har någon hjälp av sin samtid att göra ett rätt beslut och ställningstagande. Evighetsfrågan är den i särklass största mänskliga frågan att ta ställning till samtidigt som det är den mest undanskymda och förbisedda.

Genom synden kom döden in i mänskligheten. Döden som är ett avklädande men också ett förevigat tillstånd av våra liv med eller utan Gud. JESUS är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Gud utan genom honom. Det är bibelns lära.

Gud bestämde sig tidigt för att bygga en ny tillvaro för människan efter syndafallet i Edens lustgård. Men han avsåg att befria den från synden. Ingen människa kan därför nå himlen med oförsonad synd i sitt liv. JESUS bar ALL synd upp på ett kors. Det är till honom vi får gå med vår synd. Det var själva avsikten med hans död. Han som dog i vårt ställe.

Ta emot JESUS i ditt liv! Bekänn din synd inför honom. Han vill försona dig med Gud till befrielse och upprättelse. Omvänd dig och gör bättring till dina synders förlåtelse. Låt sedan döpa dig till JESUS Kristus. Då ska du som gåva få den helige Ande.

Välkommen!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln