_DSC9211-2.Mobilen

Torsdagen den 9 mars

På torsdag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan igen ( från kl. 10.00 och ett par, tre timmar framåt ) och dela ut traktater om JESUS. 

Beslutet att överlämna sitt liv i JESUS händer ligger hos varje enskild människa. Men det behövs att påminna människor som inte har någon hjälp av sin samtid att göra ett rätt beslut och ställningstagande. Evighetsfrågan är den i särklass största mänskliga frågan att ta ställning till samtidigt som det är den mest undanskymda och förbisedda.

Genom synden kom döden in i mänskligheten. Döden som är ett avklädande men också ett förevigat tillstånd av våra liv med eller utan Gud. JESUS är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Gud utan genom honom. Det är bibelns lära.

Gud bestämde sig tidigt för att bygga en ny tillvaro för människan efter syndafallet i Edens lustgård. Men han avsåg att befria den från synden. Ingen människa kan därför nå himlen med oförsonad synd i sitt liv. JESUS bar ALL synd upp på ett kors. Det är till honom vi får gå med vår synd. Det var själva avsikten med hans död. Han som dog i vårt ställe.

Ta emot JESUS i ditt liv! Bekänn din synd inför honom. Han vill försona dig med Gud till befrielse och upprättelse. Omvänd dig och gör bättring till dina synders förlåtelse. Låt sedan döpa dig till JESUS Kristus. Då ska du som gåva få den helige Ande.

Välkommen!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

  • RoseMarie Asraf Ftedriksson » Allahelgoween:  ”Jesus svarade den unge mannen: "Låt de (andligt) döda begrava sina döda. Kom du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln