_DSC9211-2.Mobilen

Ett dagsverk

I morgon kommer jag att stå hela dagen i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan. Ett sent möjliggjort beslut. Är det verkligen något att berätta inför varje tillfälle? - Ja, det är det! Det ger människor möjlighet att återkoppla om man träffats tidigare. Här gäller det att gå hela vägen! Dessutom så är det likt ett baner. Det är en högt buren fana i den proklamationen. Det handlar om att besluta sig för en sak och som Gud också kan lita på. - Vilka perspektiv det ger! Herren kan inte bygga något bestående på ambivalens.

Jag har väl tilltaget med flyers inför morgondagen. Temperaturen sjunker snabbt nu och vi går mot höst. Då blir det färre tillfällen att dela ut, kan tänkas. Därför skyndar jag!

Sist jag stod där i city så kom ett par väktare och klagade på att jag hade min ryggsäck fastlåst intill en stolpe. Människor får ”onda tankar” av att någon på Drottninggatan sitter fastlåst, uppgav de. 

Men ordningsväktarna får faktiskt gå vidare i livet. Den korsningen ska ha andra kännetecken fram över. Nu är det inte någon bomb i den ryggsäcken utan väskan är full av evangeliska traktater. Det är bara att vänja sig om vid det. Jag måste få ha den där. Den är inte i vägen för någon.

Min vana trogen så ska jag slå mitt ”high five” i dörren till huset jag blev frälst. Det är en segergest i det. Det vet Herren också. Han som alltid går med. 

Tack för allt stöd och alla förböner, vänner! Herren känner er och lyssnar till er. Tro inget annat ! Att gå Guds ärenden ger också honom auktorisation att verka och handla i våra liv.

Så har han själv begränsat sig genom hela historien men också underbart knutit sitt namn till de som vill gå hans ärenden.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina » - Kom till Jesus! förvandlas!:  ”Томми ты молодец. Приятно видеть открытого человека. Который способен делать доб..”

  • Upp 13:17 » Tio tusen flyers!:  ”Amen! Halleluja! Glädje i Herren är vår starkhet. Och glädje följer i spåren nä..”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln