_DSC9211-2.Mobilen

I den helige Andes kraft


I morgon från kl.10.00 och framåt kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan och dela ut flyers om Jesus på nytt. Vilken gång i ordningen vet jag inte. Jag vet bara att det blir mer och mer angeläget. Intresset för. Engagemanget för. Nitälskat för. För Guds sak. Det blir mer och mer angeläget. 

Ibland manar den Helige Ande både i tid och i otid att gå ut med evangeliet. Han har sin oerhörda uppgift att koordinera allt han vill göra för Jesus och han manar med sin inneboende närhet - ja, han trängtar med svartsjuk kärlek att ta sin boning ibland oss. Så står det i en bibelöversättning. En mäktig och underbar kraft!

Men imorgon kommer det att ske. Gud vare lov! Då ska jag gå min väg förbi platsen som blivit ett Betel i tiden. Platsen där jag mötte Jesus första gången. Jag ska slå med min handflata på väggen i ett "high five" över det faktum att Herren inte är beroende av tid och rum. Han är en nyskapande Gud och han gör allting nytt! - Redan nu! Märken i det icke?, ropade profeten Jesaja. Och jag förstår honom.

Det finns en frälsning så ren. Det finns en härlighet från Gud så mäktig. Det finns kraft hos Gud - han som förmår allt. Han kan upprätta och förvandla människor! Ja, han vill också inkludera dig och sätta dig i aktion.

Lovat vare Jesus! Vi går till din ära och betjänar människor." Låt det bli till din ära. Till din ära, till din ära. Låt det bli till din ära."

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Etikettmoln