_DSC9211-2.Mobilen

I kommande dagar

Biograf sökes. Biograf sökes.


"Men ni, mina barn, är från Gud, och ni har besegrat de falska profeterna, ty han som är i er är större än han som är i världen. De kommer från världen, och därför talar de som världen, och världen lyssnar på dem. Men vi kommer från Gud. Den som känner Gud, han lyssnar på oss; den som inte kommer från Gud, han lyssnar inte på oss. Så kan vi skilja mellan sanningens ande och villfarelsens ande." (1 Joh. 4:4-6 ) Bibel 2000.
 


Detta är en av alldeles för många biografer i Stockholm som vi ser här på bilden. Många har omvandlats till lagerlokaler eller som restaurang Eataly på Biblioteksgatan. Just nu står denna lokal under upprustning. Ofantliga summor plöjs ned i byggnaden - i en bransch som är överetablerad för ändamålet.

Stockholm behöver ett vardagsrum för evangelisationen med ett tillhörande cafè så att vi kan vara självförsörjande och bjuda in människor. Det finns hundratals kristna i Stockholm som vill gå in och arbeta ideellt för evangeli sak på sin fritid. Tro mig! Här kan vi ha väckelsemöten och döpa människor till Kristus när isen har lagt sig på sjön. Människor kommer att bli frälsta! 

Jag brinner för detta. Du som är emot tanken... -Kom med alla dina tvivel. Alla tvivel är redan kända. De kommer inte att ha någon framgång. De är endast ett otrosberg. Otron som alltid kommer på skam.

En högt ärad Herrens tjänarinna hade för något år sedan en dröm där hon såg en biograf eller teaterlokal. Mer än så bör inte sägas. 

Det sjuder och bubblar i mig för denna sak. Det får vara slut på tider av nederlag. Vi behöver en bas för Guds härlighet att uppenbara sig på. Gud har allt i sin hand.

Till dess så ska Stockholmarna få traktater om levande Gud - Jesus Kristus i tusentals. 

Arbetet har bara börjat.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln