_DSC9211-2.Mobilen

I kommande dagar

Biograf sökes. Biograf sökes.


"Men ni, mina barn, är från Gud, och ni har besegrat de falska profeterna, ty han som är i er är större än han som är i världen. De kommer från världen, och därför talar de som världen, och världen lyssnar på dem. Men vi kommer från Gud. Den som känner Gud, han lyssnar på oss; den som inte kommer från Gud, han lyssnar inte på oss. Så kan vi skilja mellan sanningens ande och villfarelsens ande." (1 Joh. 4:4-6 ) Bibel 2000.
 


Detta är en av alldeles för många biografer i Stockholm som vi ser här på bilden. Många har omvandlats till lagerlokaler eller som restaurang Eataly på Biblioteksgatan. Just nu står denna lokal under upprustning. Ofantliga summor plöjs ned i byggnaden - i en bransch som är överetablerad för ändamålet.

Stockholm behöver ett vardagsrum för evangelisationen med ett tillhörande cafè så att vi kan vara självförsörjande och bjuda in människor. Det finns hundratals kristna i Stockholm som vill gå in och arbeta ideellt för evangeli sak på sin fritid. Tro mig! Här kan vi ha väckelsemöten och döpa människor till Kristus när isen har lagt sig på sjön. Människor kommer att bli frälsta! 

Jag brinner för detta. Du som är emot tanken... -Kom med alla dina tvivel. Alla tvivel är redan kända. De kommer inte att ha någon framgång. De är endast ett otrosberg. Otron som alltid kommer på skam.

En högt ärad Herrens tjänarinna hade för något år sedan en dröm där hon såg en biograf eller teaterlokal. Mer än så bör inte sägas. 

Det sjuder och bubblar i mig för denna sak. Det får vara slut på tider av nederlag. Vi behöver en bas för Guds härlighet att uppenbara sig på. Gud har allt i sin hand.

Till dess så ska Stockholmarna få traktater om levande Gud - Jesus Kristus i tusentals. 

Arbetet har bara börjat.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Etikettmoln