_DSC9211-2.Mobilen

Traktaterna vill ut!


Här är återstoden av den första versionen av traktater som nu står och bara väntar i vår hall att få bli utdelade. Det kan handla om ca. åtta tusen. Sedan, när de är slut kommer jag att beställa tusentals nya av den betydligt mer uppfodrande traktaten. Det har jag lovat Herren och den helige Ande fröjdar sig i mig.

Ära till Gud! Om du visste vilken smörjelse denna gärning genererar. Det är som att den helige Ande, som är inneboendes, inte vet om tider och stunder. Jag kan ju inte gå ut mitt i natten och dela. Eller hur!? Men det ligger på mig och över mig hela tiden. Viljan och längtan är obeskrivlig och i ständigt tilltagande. Det är verkligen något Gud vill ha utfört här.

Ja, jag kanske hamrar på samma budskap hela tiden om att just dela ut traktater. Men det är verkligen med överbevisning ett Guds verk. Inget är då större! Den som vet vad jag talar om, vet.

Lovat vare HERREN! Så fort helgen är över så ska jag möta många människor med budskapet om JESUS. Det är oerhört.

Ja, det är påtagligt. Och det vilar ett Guds välbehag över det.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln