_DSC9211-2.Mobilen

Stockholm Marathon 2015

Så var även detta lopp lagt till historia. Ett otroligt svårt lopp med kramp och långa passage av gång. Det gick inte. Min tid blev 5 timmar och 11 minuter. Det är i nivå med 2012 då det också var så där kallt och regnigt. Det är bara att komma igen !

Vet du... det står en ängel i varje gathörn. Och vid varje affär. De står och iakttar oss. De är utsända som på Lots tid. Gud sa att det skall vara som på Lots tid och Noa tid när Jesus kommer tillbaka. 

Jag vill inte slå mynt av det. Jag vill inte spekulera och inte heller hitta spektakulärt material i brist på annat att skriva om. Men att det är exklusivt är jag inte dummare än att kunna förstå. Men det förändrar inget i sak.

Det står en ängel vid varje tiggare i vårt land! De är här för att se hur vi förhåller oss till de i livet utslagna. Vi har vänt Gud ryggen. Vi tror inte på honom längre. Vårt liv är gudsförnekande. Därför blir vi prövade på vårt eget område - bland människor vi kan se och kan relatera till.

Har du sett dem? Änglarna. De kan visa sig i stor härlighet men också med stor och fruktansvärd makt. De kan uppegga fientliga krafter och bytas ut mot soldater i synlig skepnad i samma gathörn - om vi inte bättrar oss. Vårt välstånd är på andras bekostnad. Vårt förakt för den fattige prövar oss nu på hemmaplan. Jag har sagt det förr och säger det igen.

Varför går de östliga soldaterna allt oftare i militära rustningar i vårt närområde? Varför far deras flygplan likt en fiende som blivit uppbådad? Vi tror inte på Gud. Vi tror inte på änglar - möjligen på ockulta krafter men inte på levande Guds sändebud. Vi tror inte heller på dessa tiggande medmänniskor! Vi söker istället misskreditera dom och omgärda dem med fientlig lagstiftning och negativa rykten. Vi tror bara på vår egen komfort och vårt illusoriska välstånd.

Kanske vi kan tro på främmande härar istället. Synbara och påtagliga. Kanske vi då vaknar upp. Jag ser en direkt koppling här. Den finns och gör sig gällande med emfas. Vid varje gathörn står det en ängel - som ett sändebud och inhämtar information.

Det kan du vara förvissad om.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv