_DSC9211-2.Mobilen

Korset och stiletten...

"Se, jag har låtit dig finna en öppen dörr, som ingen kan tillsluta. Ty väl är din kraft ringa, men du har tagit vara på mitt ord och icke förnekat mitt namn." (Uppenbarelseboken 3:8.)

Idag när en följare ringde mig och jag blev så uppmuntrad, så talade vi lite om tidsläget. Då slog det mig att vi är mitt uppe i ett gängkrig som påminner om starten på gängkrigen i New York på 1970-talen, men här i Sverige. Var det inte dem som David Wilkerson kom att evangelisera ibland då Nicky Cruz gängledaren blev frälst och "Korset och stiletten " skrevs? Tanken slog mig; Är det dessa som blir det nya missionsfältet? Gud vet! Herren vet.

Ja, en sak är säker och den meningen utväxlade vi över telefon; "Herren har öppnat en dörr för evangelisationen där i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan och den har kommit för att stanna. En dörr som ingen kan stänga. För det finns ingen dörr att stänga. Himlen är öppen. Vidöppen! 

Nästa vecka kommer de nya traktaterna jag beställt. Bed för denna gatumission! Traktaterna är lite mer påträngande i sitt framförande denna gång. Det behövs. Jag ska visa er när de kommer. Blir de bra i sin slutliga utformning kommer jag att beställa tiotusentals. Tro inget annat.

Hur Herren leder arbetet vidare, det vet inte jag. Men det är ett arbete utöver all mänsklig regi. Fullständigt.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln