_DSC9211-2.Mobilen

Den 4 augusti

Den 4 augusti kommer jag att röra mig i korsningen Gamla brogatan - Drottninggatan i Stockholm med evangelium och dela ut flyers. Där kan du få träffa mig. Jag blev frälst som ung på Gamla brogatan och har fina minnen därifrån. Platsen är given.

Idag kom djävulen till mig med sina typiska resonemang. Han som tar sig tillträde genom våra sinnen. - "Har du inte kommit längre i dina bedrifter på 50 år än så här? " Du har ju inte åstadkommit någonting i evangelitjänst under ditt liv." Djävulen som gör sina anfall i tankevärlden för att stjäla modet av oss. Men jag bemötte honom! - "Ja, ingen har väl förflyttat sig från sitt ursprung så mycket som du gjort och ingen annan har heller urartat så kopiöst, som du," svarade jag honom på hans fula påhopp. Likt ett drama utspelades det sig och han pekade istället på min omgivning och sa;  - "Inte ens de som borde förstå din gärning sluter upp, förutom några få, inte heller dina vänner ger dig något stöd eller support för dina initiativ. Inte ens de tror på dina evangelisationsplaner på stan och om en biograf. "

"Du har helt fel!",
avbröt jag.  - "De som borde stödja detta tilltag känner mig och räknar inte med min kraft. Däri har du rätt! Men de är också likgiltigt tysta eftersom de vet att ska detta arbete hamna i en före detta biograf - som ingen äger kapital till - då krävs det ett Guds under! De tiger av insikt och av bättre vetande. Du talar i otro!

Då tystnade den onde. Jag har inte hört hans destruktiva angrepp sedan dess.

I slutet på augusti månad kommer en vän till mig och min pappa till Stockholm, Karl-George Rognstad. Han bor i Norge och har frågat efter att få vara med i evangelisationen. Hur stort är inte det !? Karl-George är för övrigt en gudagiven evangelistgåva och de har alltid en slagruta i sin andliga utrustning när det gäller själavinnande. Vi kommer att stå i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan. Jag får återkomma med exakt datum när så sker.

Men den 4 augusti träffar du mig där. Jag kommer att stå där hela dagen!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

  • Anita » Traktatmissionen!:  ”Thommy,jag sänder många Krya på dig hälsningar och ber att Gud ger dig kraft och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln