_DSC9211-2.Mobilen

Ryssland kallar in ytterligare 500.000 soldater

I oktober kallade Ryssland in 300.000 nya soldater. Nu meddelar tidningen The Guardian att man ska kalla in upp till 500.000 soldater ytterligare.

Mina vänner! Det här är dimensioner som inte står i proportion till konflikten i Ukraina. Ekvationen är inte svår. En mobiliserad armè på nästan 1 miljon soldater är en styrka som inte går att sätta emot någonstans. Kriget i Ukraina har skjutit av en stor del av de 190.000 soldater som drog ut i kriget initialt, men vad en så stor armè ska få för uppgift är ovisst.

Mina textrader blir alltmer blytunga. För den som har ett evigt hopp och en evig Gud är detta händelser under Guds överinseende.

- Gud har allt i sin hand!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

  • RoseMarie Asraf Ftedriksson » Allahelgoween:  ”Jesus svarade den unge mannen: "Låt de (andligt) döda begrava sina döda. Kom du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln