_DSC9211-2.Mobilen

Ryssland kallar in ytterligare 500.000 soldater

I oktober kallade Ryssland in 300.000 nya soldater. Nu meddelar tidningen The Guardian att man ska kalla in upp till 500.000 soldater ytterligare.

Mina vänner! Det här är dimensioner som inte står i proportion till konflikten i Ukraina. Ekvationen är inte svår. En mobiliserad armè på nästan 1 miljon soldater är en styrka som inte går att sätta emot någonstans. Kriget i Ukraina har skjutit av en stor del av de 190.000 soldater som drog ut i kriget initialt, men vad en så stor armè ska få för uppgift är ovisst.

Mina textrader blir alltmer blytunga. För den som har ett evigt hopp och en evig Gud är detta händelser under Guds överinseende.

- Gud har allt i sin hand!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina » - Kom till Jesus! förvandlas!:  ”Томми ты молодец. Приятно видеть открытого человека. Который способен делать доб..”

  • Upp 13:17 » Tio tusen flyers!:  ”Amen! Halleluja! Glädje i Herren är vår starkhet. Och glädje följer i spåren nä..”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln