_DSC9211-2.Mobilen

Ryssland har inlett ett fullskaligt krig !

"Glädjens fördenskull, I himlar och I som bon i dem. Men ve dig, du jord, och dig, du hav! Ty djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, eftersom han vet att den tid han har kvar är kort." Uppenbarelseboken 12:12

Ryssland har i natt inlett ett fullskaligt krig i Ukraina. I ett halvår har Ryssland metodiskt förberett detta krig i Ukrainas gränsområden och fått garantier av västmakterna att man inte tänker mot attackera. Ett drömläge för en supermakt. Putin har fått fria händer. USA och EU har fryst några bankkonton. Det är så klart inget hinder för en militär invasion. Man jämför idag anfallet med angreppet mot Polen 1939. Världen och våra livsbetingelser kommer på många sätt att förändras. Hur omfattande det kommer att drabba också oss är svårt att omfamna. Men en sak är oundvikligt, tiotusentals civila och soldater - vilka också är människor, kommer att gå under.

Vladimir Putins tid är kort. Så också djävulens. Jesus kommer tillbaka och skall hämta de som hör honom till. Är du redo? Gör dig redo! Gör upp med dig själv. Gör upp med din Gud.

Idag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan/ Drottninggatan under några timmar med mina flygblad.

Jag uppmanar alla troende att lämna sina bekvämlighetszoner. Har du aldrig bekänt Jesus som Herre i ditt liv, då har du din chans att bryta det tillståndet.

Gud välsigna dig!

Detta är en väckelsesignal men av ett annat slag.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln