_DSC9211-2.Mobilen

Sickla strand...


I dag gick jag ner till Sickla strand där vi hade dopförrättning i somras. Det var en sån fin stund. Jag visste naturligtvis att nu var isen smält och att viken var öppen. Men när jag gått bara några steg längre bort från dopstället såg jag denna märkliga installation av människor i cement. En konstinstallation. För en stund och långt på håll tänkte jag att jag ser i syne. Det gick inte att urskilja om det var människor som verkligen stod där eller inte. Men det var ett konstverk. Och just där.

Hur stor längtan kan man ha för denna sak? För evangelium. Ja, nu "ropar stenarna". Och de står i kö där ute i vattnet. Hur många dopförrättningar som ska ske i sommar det vet vi inte nu, men vi ska döpa flera människor till Kristus också i år. Det säger mig kampen. Om vi gör det vi ska göra kommer Gud att verka fram sitt.

I somras hade vi dop den 21 augusti 2021 här i Sickla. Bara ett par dagar innan Konventikeln från 1723 som dateras till den 23 augusti det året. Det betyder kanske inget men är ett fint sammanträffande. Och jag kan försäkra dig att det finns förföljelser för genuin tro på Jesus även idag. Det tar sig bara andra uttryck och under andra svepskäl. Var så säker!

Vill du ta emot Jesus i ditt liv? Vill du lämna ditt liv till honom? Vill du på bibliskt vis lämna ditt gamla liv och begrava det i dopet?

Ja, då ska du höra av dig så ska vi byta ut de här minnesstoderna till verkliga människor.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Leif Backman » Herren kallar på dig!:  ”Ett ord från Haggai 1:4 lyser upp när Du talar om ett Guds hus i centrala Stockh..”

  • Thommy » Herren är på din högra sida.:  ”Dick! Den är med övertygelse ämnad för dig och jag hymlar inte. Herren har dig ..”

  • Osomas, Dick » Herren är på din högra sida.:  ”Vem är då på Herrens vänstra sida?”

  • Thommy Jakobsson » Visionen bär !:  ”Leif, Statsbidragen är en stor olycka för kristen verksamhet. Ett stort ämne. ..”

  • Leif » Visionen bär !:  ”Guds Frid, Jag tror att det blir en delning i frikyrkorna och många kommer lämna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln