_DSC9211-2.Mobilen

Jag utmanar dig

Det finns troende som aldrig bekänner sin tro. Det är en dementi på ett verkligt Kristusliv. Du måste avgöra dig. Avgör du dig inte så är också det ett aktivt val. Ingen förblir passiv! 

Härligheten från Jesus är så uppfyllande. Den är så livgivande att allt annat tappar sin betydelse i proportion. Den helige Ande som ger kraften gör dig inte försagd. Han hjälper dig! Jesus som vill ta sin gestalt i våra liv. Han har så mycket mer att ge.

Låt mig denna dag få bevinga A.W Tozers ord. En gudsman.

Mönstra dig! Ställ dig till Jesus förfogande. Han har ett underbart arbete för dig att utföra. Gärningar som redan är förberedda. Att vandra i dem är det verkliga livet. 

Gud välsigna dig att ta ett avgörande beslut. Jag utmanar dig! Bekänn Jesus och gör honom närvarande i vår tid.

" If we can trust the sufferings of Christ for our sake then we can trust Christ when we suffer for His sake."    - A. W Tozer -


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

  • Elisabeth » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Tack, Thommy för denna klarsyn! Man har ju inga ord. Välsignelser! I Herren ”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Gud välsigne dig. Tack GOD GUD för att det finns kvar människor i Sverige som v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln