_DSC9211-2.Mobilen

Jag utmanar dig

Det finns troende som aldrig bekänner sin tro. Det är en dementi på ett verkligt Kristusliv. Du måste avgöra dig. Avgör du dig inte så är också det ett aktivt val. Ingen förblir passiv! 

Härligheten från Jesus är så uppfyllande. Den är så livgivande att allt annat tappar sin betydelse i proportion. Den helige Ande som ger kraften gör dig inte försagd. Han hjälper dig! Jesus som vill ta sin gestalt i våra liv. Han har så mycket mer att ge.

Låt mig denna dag få bevinga A.W Tozers ord. En gudsman.

Mönstra dig! Ställ dig till Jesus förfogande. Han har ett underbart arbete för dig att utföra. Gärningar som redan är förberedda. Att vandra i dem är det verkliga livet. 

Gud välsigna dig att ta ett avgörande beslut. Jag utmanar dig! Bekänn Jesus och gör honom närvarande i vår tid.

" If we can trust the sufferings of Christ for our sake then we can trust Christ when we suffer for His sake."    - A. W Tozer -


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Leif Backman » Herren kallar på dig!:  ”Ett ord från Haggai 1:4 lyser upp när Du talar om ett Guds hus i centrala Stockh..”

  • Thommy » Herren är på din högra sida.:  ”Dick! Den är med övertygelse ämnad för dig och jag hymlar inte. Herren har dig ..”

  • Osomas, Dick » Herren är på din högra sida.:  ”Vem är då på Herrens vänstra sida?”

  • Thommy Jakobsson » Visionen bär !:  ”Leif, Statsbidragen är en stor olycka för kristen verksamhet. Ett stort ämne. ..”

  • Leif » Visionen bär !:  ”Guds Frid, Jag tror att det blir en delning i frikyrkorna och många kommer lämna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln