_DSC9211-2.Mobilen

Jesus !


Jag är inte musikresencent. Verkligen inte. Och jag borde egentligen odelat vara glad över att överhuvudtaget ha hittat en inspelning av denna sång, som tog över och sjöng i mitt inre med total dominans denna morgon. Men texten i detta framförande skyms av perfektion. Man har övat för mycket. Och framfört den för lite. Jag borde inte säga det. Men inte sant? Att spela fint. Att sjunga fint. Och det är fint. Men det räcker inte. Det är Gud som tillbeds. Inte musikproducenten. Låt en vas gå i golvet så att innehållet rinner ut! Vi behöver inte glaserade kärl. Vi behöver substansen.

Låt Jesusnamnet få stå fram med hänförelse. Det är ju en hel vårflod som trycker på i bröstet. Han, Jesus, som närvarar med sin Helige Ande.

Glöm perfektionen. Ni kan ju sjunga. Ohh...sjung med och upphöj namnet Jesus! Detta är ingen vaggvisa för ostyra barn hos vuxna som längtar efter egen tid.

Var finns alla smorda sångare på You Tube? Lägg ut era sånger, sjung uppfyllda av den helige Ande. Djävulen avskyr tillbedjan till Gud med sång. Låt hans närvaro fördrivas med tillbedjan av Herren.

Jesus är Herrens namn!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln