_DSC9211-2.Mobilen

Jesus !


Jag är inte musikresencent. Verkligen inte. Och jag borde egentligen odelat vara glad över att överhuvudtaget ha hittat en inspelning av denna sång, som tog över och sjöng i mitt inre med total dominans denna morgon. Men texten i detta framförande skyms av perfektion. Man har övat för mycket. Och framfört den för lite. Jag borde inte säga det. Men inte sant? Att spela fint. Att sjunga fint. Och det är fint. Men det räcker inte. Det är Gud som tillbeds. Inte musikproducenten. Låt en vas gå i golvet så att innehållet rinner ut! Vi behöver inte glaserade kärl. Vi behöver substansen.

Låt Jesusnamnet få stå fram med hänförelse. Det är ju en hel vårflod som trycker på i bröstet. Han, Jesus, som närvarar med sin Helige Ande.

Glöm perfektionen. Ni kan ju sjunga. Ohh...sjung med och upphöj namnet Jesus! Detta är ingen vaggvisa för ostyra barn hos vuxna som längtar efter egen tid.

Var finns alla smorda sångare på You Tube? Lägg ut era sånger, sjung uppfyllda av den helige Ande. Djävulen avskyr tillbedjan till Gud med sång. Låt hans närvaro fördrivas med tillbedjan av Herren.

Jesus är Herrens namn!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln