_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation


På fredag vill jag stå i korsningen Gamlabrogatan / Drottninggatan igen. Med dessa traktater om Jesus.

En man tyckte jag skrävlade som förannonserade om det så mycket. Oj! Ja, så är det när man är på fel sida om förnyelsen. Den som måste till. "Förnyens istället genom Anden som bor i ert sinne ", skriver Paulus. "Och gör åter sådana gärningar som ni gjorde under er första tid." Tänk så rätt han hade aposteln Paulus.

Ja, det är över förståndet välsignat att göra detta. Det finns inget spekulativt överhuvudtaget i det. Nej, det är vad det var för Filippus som skulle bege sig till gatan som var tom på folk. Jag har det lyckosammare. Korsningen är full av människor!

Det är spännande att gå med Gud. Han både ger uppdragen och han ger kraften för det. Jag känner mig privilegierad och inbjuder dig att göra detsamma. Guds välsignelse över Leif som är aktiv i Småland. Jag tänker på dig.

Idag tänkte jag också på en ung man som Herren tog hem tidigt. Alvar Dahlberg. Han var nog inte ens trettio år fyllda. Han åkte omkring i Västerbotten på marknader med evangelium. Han fick inte så lång arbetsdag i livet. Men han tog vara på den tiden han fick - som om han förstod att tiden är kort. Jag är övertygad om att han vann många för Gud och han följde Herrens röst i det han gjorde. Gör också du detsamma.

Herren är med dig, Leif! Herren är med oss alla. 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln