_DSC9211-2.Mobilen

Anton Johansson & Birger Claesson

Inom kort vill jag här på bloggsidan presentera de syner och uppenbarelser som Anton Johansson och Birger Claesson hade angående Sverige. Det finns en del dokumentation som jag har anledning att leta rätt på. Man glömmer så fort. Är de relevanta idag? Är inte de synerna och uppenbarelserna pasè? Halva förra seklet inväntade man och trodde att de skulle uppfyllas. Säg inte det. Profetiskt tal skall prövas. Inte avföras. Profetiskt tal rör sig obehindrat över tid. Men det verkställs alltid i rätt tid och uppenbarar det som var förutsagt.

Anton Johansson var en enkel fiskare som har förutsagt många historiska händelser. Men en stor händelse återstår. Det är det krig som Ryssland och Frankrike skulle genomföra mot Sverige och Norge. Den andre gudsmannen är Birger Claesson. Han var pastor och förkunnare. Hans kallelse är en gripande och mäktig berättelse om hur han blev handplockad av Gud för det uppdrag vi har att titta närmare på. Att läsa om hur Gud bekräftade hans gärning är också övertygande i sig.

Anton Johansson levde före och under första världskriget och Birger Claesson såg sina syner på 1950-talet. Han såg också i en syn ett krig genomföras mot Sverige. Han kunde enligt uppgift inte namnge vilken nation det var. Det kunde inte Ukrainska medborgare på Krim i förra veckan heller. Fordonens registreringsnummer var borta likaså militärens graderingar som annars skulle ha röjt nationaliteten. Skulle det vara ett omen? En sådan slutsats gör förnuftet tveksamt. Jämförelsen verkar sökt och för inget i övrigt i bevis. Det brukar kallas för indicium.

Men det profetiska ordet är inget indicium! Det är som ett ljus som lyser i en dyster vildmark. Vi gör väl i att ta vara på det.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln