_DSC9211-2.Mobilen

USA, Israel och Ryssland

Det finns i världshistorien, den av bibeln förutsagda, tydliga milstolpar. Det är händelser och förändringar som måste ske för att Guds förutbestämda plan skall förverkligas. En sådan förutbestämd plan är vad som sker med och i Israel. För att sätta saker i begripliga och fasansfulla proportioner; kriget i Syrien är en sådan tydlig milstolpe. Det sker just nu och inte på Nebukadnessars tid.

Det kommer ett stort och omfattande krig också mot Israel. Inom kort. Där skall Ryssland vara huvudaktören.Tiden är kort! Har du märkt det? Guds ord säger att det är Gud själv som lockar ner Ryssland till krig men de kommer att lida ett stort nederlag. Med "krokar i käften" skall han draga ner. Käften, retorikens huvudsäte.

Men den kristne sitter inte och väntar på den saken. Den kristne sitter inte heller i Guds utlovade land och dagdrömmer i baden-badenstol om det messianska riket. Det är en onyktert förhållningssätt. Församlingen har annat att göra. Vi har annat att göra!

Det är ytterst intressant att följa vad som nu sker i USA. Amerika som plötsligt blivit Donald Trump. Man kan gott och väl tala om en stor förvirring inom hela den amerikanska administrationen - massmedias oerhörda fäbless för att vilja underblåsa och förstärka obetydligheter till trots. Men tilliten institutioner i de amerikanska förvaltningen emellan, genomlider just nu en språkförbistring och ett inbördeskrig. Informationer står i korsdrag och i motsats till varandra och trovärdigheten är starkt ifrågasatt ända upp i rättsväsendet. Det skapar turbulens. "Den enes svärd dras emot den andre - på samma sida om fronten." Ett typiskt andligt fenomen ofta förekommet och beskrivet i Guds ord.

Jag vill här minna om David Wilkerssons syn han hade. Han talade faktiskt om ett regelrätt inbördeskrig där delstater begärde självständighet. Där är vi inte än.

Profeterna säger att Israel skall stå ensamt då Ryssland anfaller. Det kräver ett påtagligt försvagat Amerika. Eller åtminstone väl upptaget med annat. Donald Trumps vågstycke att göra "America great again" blir en verkligt ödesdiger uppgift.

Vi kan vara nära den tidpunkt då Ryssland blir den dominante. Det ser vi redan.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Etikettmoln