_DSC9211-2.Mobilen

Rapport!


" Gilead stannade på andra sidan Jordan. Och Dan varför dröjer han ännu vid skeppen? Aser satt kvar vid havets strand, vid sina vikar stannade han." (Domarboken 5)

Idag blev det ett par timmar ute i korsningen i evangelisationens tecken. 

En man sa till mig där på stan när han fått en traktat; "Inte sedan jag var i San Diego så har jag stött på evangelium på gatorna. Där träffade jag tre stycken på tre olika platser i den staden. Det måste varit en levande kyrka, tillade han." Det talade till mig. En levande kyrka!

Jag upptäckte att gathörnet jag står i kallas för kvarter "Lammet". Det tyckte jag var mycket fint. Arbetet för Jesus går vidare!

Nu går vi in i den kanske största energikrisen vi upplevt i modern tid. Skapad av ett krig som vi inte sett slutet av än. Gud ska hjälpa oss att finna vägar till ett center här i Stockholm, där Gud kan få bygga sin församling. Det tror jag på. Det arbetar jag för! Där Gud lägger saker och ting till rätta och inte mänsklig organisationsförmåga.

Det finns eviga värden att värna om. Det finns förut beredda gärningar som vi kristna är kallade att vandra i. Det har i alla tider varit svårt att prioritera Guds verk. Det uppvisar Domarboken. Skapelsen och livet i sig erbjuder så mycket som tar vår tid i anspråk, att tjänsten för Guds verk får stå tillbaka.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln