_DSC9211-2.Mobilen

I morgon

Jag har varit sjuk. Därför har all aktivitet legat nere. Men nu är jag aktiv igen.

Så i morgon kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan med mina flyers och påminna människorna om Jesus. Så basalt. Så viktigt!

Jag fick frågan i ett sammanhang vad jag tyckte om koran bränningar. Dessa provokativa pseudohändelser. I valtider sållar den frågeställningen möjligen ut partitillhörigheter och nyanserna i svaret röjer dig möjligen, om inte annat.

Men jag svarade;

" Min frälsare lät sig både skymfas, bli slagen, piskad och dömd till döden på ett kors. Men han bad endast en bön till sin Fader över saken; Fader förlåt dem ty de vet inte vad de gör. Min frälsare, Jesus Kristus, uppmanade å sin sida, sina profeter, att ta de profeter som levt före dem i föredöme i att utstå lidande. Det vidgar perspektivet och sätter en och en annan frågeställning i ett bättre sammanhang."

Ja, låt oss se på Jesus som har utstått så många invändningar (gensägelser) av syndare. Han är öm. Men inte ömtålig. Han är både tålig och mild.

Politiken kan inte hjälpa oss med evighetsfrågorna. Religionerna kan inte heller frälsa oss eftersom de inte har lösningen på synden. Den har Jesus tagit på sig. Därför erbjuds vi att gå till honom för vår själs välbefinnande.

Gud välsigne dig att leta dig fram till Jesus! Han är svaret också för dig.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln