_DSC9211-2.Mobilen

I morgon

Jag har varit sjuk. Därför har all aktivitet legat nere. Men nu är jag aktiv igen.

Så i morgon kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan med mina flyers och påminna människorna om Jesus. Så basalt. Så viktigt!

Jag fick frågan i ett sammanhang vad jag tyckte om koran bränningar. Dessa provokativa pseudohändelser. I valtider sållar den frågeställningen möjligen ut partitillhörigheter och nyanserna i svaret röjer dig möjligen, om inte annat.

Men jag svarade;

" Min frälsare lät sig både skymfas, bli slagen, piskad och dömd till döden på ett kors. Men han bad endast en bön till sin Fader över saken; Fader förlåt dem ty de vet inte vad de gör. Min frälsare, Jesus Kristus, uppmanade å sin sida, sina profeter, att ta de profeter som levt före dem i föredöme i att utstå lidande. Det vidgar perspektivet och sätter en och en annan frågeställning i ett bättre sammanhang."

Ja, låt oss se på Jesus som har utstått så många invändningar (gensägelser) av syndare. Han är öm. Men inte ömtålig. Han är både tålig och mild.

Politiken kan inte hjälpa oss med evighetsfrågorna. Religionerna kan inte heller frälsa oss eftersom de inte har lösningen på synden. Den har Jesus tagit på sig. Därför erbjuds vi att gå till honom för vår själs välbefinnande.

Gud välsigne dig att leta dig fram till Jesus! Han är svaret också för dig.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

  • Berno » Mannen med vilddjursklor:  ”Värmlands museum i Karlstad framställer Boltzius som en bedragare och alla "bevi..”

  • Lisbeth Djupström » Mannen med vilddjursklor:  ”Tack för dessa vittnesmål om Boltzius! Stärkande!”

  • Marie Helene » En kvinna blev hjälpt:  ”Amen! Tack Jesus Kristus för denna hemsida och att man kan få gemenskap med bröd..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln