_DSC9211-2.Mobilen

Tisdag den 16 november

På tisdag kommer jag att evangelisera hela dagen i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan. Så får det bli. Det får vara hur kallt det vill! Det är människor som skall nås av evangelium. Det kan vara en, det kan vara två eller flera, men det ligger över mig, på mig och i mig!


Detta handlar inte om en förklädd ångest eller tvångstankar eller några fixa idèer. Nej! Det är den helige Ande som manar på. Det vilar en väldig smörjelse och ett Guds välbehag över denna sak. Då måste jag gå ut med mina flyers!

Denna gärning kommer att växa med tiden. Många skall bli vunna för Gud. Sickla sjö ska bli en given begravningsplats för nyfrälsta och i varje gatukorsning står det en evangelist. Det tror jag på!

Är du upplyst genom kunskapen om Gud? Är du medveten om att Jesus lever och att du känner hans kallelse över ditt liv? Vill du ta ett trossteg och besluta dig för att följa Jesus på ett mer avgörande sätt? Vill du begrava din gamla människas eländiga livsföring i ett bibliskt dop? Ja, då har du alla möjligheter. Jag döper dig i vatten till Kristus Jesus. Det går att ordna. Men det skall stå i parameter med din gudslängtan och ditt frälsningsbeslut.

Gör dig redo för den stora evakueringen. Jesus kommer mycket snart! Vare sig vår samtid tror på det eller inte. Det blir den största nyheten genom tiderna då all massmedia vänder sig till kyrkorna för att få svar. "Kan det verkligen stämma att Jesus lever och har kommit tillbaka!? " Då skall också du vara redo och klar och inte lämnas kvar. Uppryckelsen sker en gång. Det är ett erbjudande. Inte två!

- Väl mött därute på tisdag!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln