_DSC9211-2.Mobilen

Aktivera dig!


I dag har jag beställt traktater åt en outtröttlig evangelist i Norrland och i detta utförande. Så stort! "Deras gärningar skall följa dem!" Varje textavsnitt går att ändra och byta ut. Beställaren ville ha texten från Jesaja bok, där jag brukar ha min hemsidas adress präntad. Nu blev traktaten mer neutral och kan användas av vem som helst. Jättebra!

Vill också du dela traktater på orten där du bor och göra Jesus känd? Kontakta mig så ska jag utrusta dig med flyers! De har storleken 15X10 cm. Det kostar dig ingenting.

"Den som sår sparsamt, skall skörda sparsamt, och den som sår rikligt skall skörda rikligt."


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

  • Elisabeth » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Tack, Thommy för denna klarsyn! Man har ju inga ord. Välsignelser! I Herren ”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Gud välsigne dig. Tack GOD GUD för att det finns kvar människor i Sverige som v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln