_DSC9211-2.Mobilen

En ny laddning flyers!


Idag stod jag sedvanligt två timmar och evangeliserade i korsningen Gamlabrogatan/ Drottninggatan. Flera seriösa möten och många som blev påminda om evigheten. Detta är min mission!

Jag träffade också en betydelsefull offentlig person som jag fick växla några ord med. Han sa: "Dela traktater det gjorde man mycket när man var nyfrälst! " Meningen slog emot mig. Jag som inte är nyfrälst.

Ja, vad gör vi i mellantiden av livet? Utför vi något som har evigt värde? Meningen drabbade mig och lyckogjorde mig. Kan man få ett bättre vittnesbörd? Var verksam medans tid är! Mycket av det vi gör är glömt i evigheten och kan vara av ringa värde. Samla skatter i himlen!

Idag kom också UPS och lämnade av min senaste beställning traktater innanför min dörr. Fri frakt när man beställer från Vistaprint. 20.000 flyers! Det räcker till en bråkdel av alla Stockholmare och står sig över sommaren.

Det slog mig för ett slag där vid fotograferingen; Hur började traktatmissionen, egentligen? Det vet jag inte. Jag minns bara Reinhard Bonnkes tilltal genom TV rutan då han bekräftade det jag redan påbörjat. " - Vill du springa ett Marathonlopp, för Jesus? Alla springer inte Marathonlopp." Ordet grep tag i mig under tårar och jag förstod precis vad han menade. - Gud ska ha äran!

Ja, detta är ett Marathonlopp för Jesus! 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Glädjen i Gud:  ”Jag ber för dej att Den Store Läkaren ska möta dej med hälsa och kraft i din tjä..”

  • Rolf » Viktiga böneämnen:  ”Önskar att Ni hjälper mig i bön om att jag ska få ett jobb som jag har sökt. Det..”

  • Stina » När vi är över:  ”Pris ske Gud för detta underbara framtidsperspektiv. Snart får vi ses därhemma!”

  • Leif Backman » Var landsätts de ryska fartygen?:  ”Vill påminna om slutorden i Birger Claessons bok Dom över Sverige. "En sak bör, ..”

  • Frans » Inför 2022:  ”Jag såg på Youtube en video från 7/12-21 med Troy Black, "Russia is going to dec..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln