_DSC9211-2.Mobilen

Onsdag den 22 februari

"Och han sade till dem: "Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd. Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor." (Markus evangelium 16:15-17)

På onsdag 22 februari kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan och Drottninggatan nära Hötorget i Stockholm och dela traktater om JESUS! Jag kommer att vara där vid 10.00-tiden och några timmar framåt.

Välkommen dit om du har vägarna förbi! JESUS lever och han vill visa sig levande för dig. Han vill frälsa dig och befria dig ifrån allt vad synden medför i ditt liv.

Det har vi JESUS löfte på.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln