_DSC9211-2.Mobilen

Fredagen den 13 augusti

I måndags var jag ute och evangeliserade i korningen Gamla brogatan / Drottninggatan och bättre rustad denna gång med betydligt fler flyers. Men att stå med 5-10 kg på ryggen hela dagen blir tungt så jag spände fast ryggsäcken runt en gatustolpe intill. Under ett samtal med en man - vips så var ryggsäcken borta. Någon hade tagit ryggsäcken med traktaterna. Men segern vinner över nederlagen! Jag har nu beställt ytterligare 10.000 traktater från tryckeriet. 

Mina vänner, mina läsare och följare! Jag skulle vilja berätta för er i detalj vad jag är med om. Beskriva människorna jag möter, nämna deras namn, människor som var och en rymmer sin egen värld och med sina särskilda behov. Vilka gripande möten det har varit! Detta är en förtroendeställning och jag bygger relationer, så jag har att vara hänsynsfull. Men att Guds ande rört vid flera av människorna det kan deras tårar bedyra av enkla vittnesbörd. Så många samtal med sökare och sökande, väckta och oroade. Evangelium möter alltid människan på ett personligt plan. Det måste det göra. Här gäller det att presentera Jesus och hjälpa människor fram till honom i bön. 

En man som jag fick vittna för grät då jag formulerade bönemeningar åt honom. "Så här kan du bedja ", sa jag. Men du måste själv formulera dina böner i din relation med Jesus. Det brast för honom. Meningarna verkade klä allt han bar på och kände i ord. Vi kommer att ses igen!

På fredag den 13 augusti kommer jag att gå ut igen med mina flyers. Jag räknar vara där vid 10.00 tiden. Innan dess är det inte så mycket människor som rör sig på stan. Jag får hitta en lösning på var jag ska förvara alla buntar med traktater in progress. 

Flera kristna har uppgivit för mig att de saknar ett andligt hem. Just för dem har jag berättat om min vision om en biograf. De har lovat att be för saken. Det handlar inte om att skapa opinion eller ett gediget insamlingsunderlag. Nej, det handlar om att Gud ska få en plattform. Jag ser med tillförsikt fram emot det!

Fredag kl. 10.00 kommer jag att stå där i korsningen Gamla brogatan / Drottninggatan igen. 

 - Guds rike ska ha framgång!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

  • RoseMarie Asraf Ftedriksson » Allahelgoween:  ”Jesus svarade den unge mannen: "Låt de (andligt) döda begrava sina döda. Kom du ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln